Veurne

Ook in Veurne zwieren geëngageerde handelaars hun deuren voor je open en nodigen elkaar uit om te trakteren. Van de Grote Markt tot de Sint-Niklaaskerk, hier zorgt men voor elkaar!

Aan alle Veurnaars, enchanté!

Welkom in Hartelijke Plekken Veurne! Hier hoort iedereen erbij, dus spring gerust eens binnen bij een hartelijke handelaar voor een welgemeende traktatie.
Wil je graag zelf de handen uit de mouwen steken? Een hartelijke plek worden? Geef een seintje aan hartelijkeplekkenveurne@enchantevzw.be

Trekkersgroep Veurne

 

Hartelijke Plekken Veurne bestaat uit een kleine trekkersgroep van geëngageerde burgers die zich vrijwillig inzetten. We zetten in op contacten met de handelaars, de sociale organisaties en meer bekendmaking bij de Veurnaars.

We dromen om een gastvrije en verbonden regio te creëen. Elk talent en iedereen met goesting is nog welkom in onze groep! 

 

De trekkersgroep van Hartelijke Plekken bestaat uit enkele actieve burgers die het heft in handen nemen voor een meer verbonden wereld.

  • Dirk

"Een gedreven apotheker die dag in dag uit klaar staat voor zijn medemens"

  • Charlotte

"Een warmhartige vrouw die in het onderwijs bijkomende aandacht geeft voor het welzijn van de kinderen en hun ouders."

  • Jessie

"Dankzij een klein gebaar zoals een glimlach zorg je ervoor dat iemand anders goed voor de dag komt."

 

De noodzaak aan gastvrijheid bleek bij de burgers aanwezig te zijn. Daarop volgde het intekenen op de oproep voor Zorgzame Buurten, bijgevolg het in zee gaan met Enchanté vzw. Samen creëren we een gastvrije en verbonden regio waar iedereen zich welkom voelt.

Onze hartelijke plekken in Veurne

In Veurne vind je een aangenaam aanbod van uitgestelde diensten: van een knipbeurt bij de kapper, een schoonheidsbehandeling tot uitgestelde koffie en frietjes. Met dank aan onze hartelijke handelaren.

 


Doe een gift

Vul je gegevens in

Totaal: € 0,00

Gelieve minstens één optie aan te duiden

Trakteer hier iemand op een hartelijke plek!

Met Enchanté weet je het zeker: je bijdrage gaat volledig naar iemand die er écht deugd van heeft. Trakteren doe je in de hartelijke plekken zelf of hier online. 

Online trakteren

  1. kies waar en hoeveel je graag geeft
  2. wij bezorgen jouw bijdrage integraal aan de hartelijke plek
  3. iemand met wat minder geniet van jouw extraatje
Trakteer hier

Enchanté vzw

Vlasgaardstraat 52
9000 Gent